Events and Activities Lineup Interactivity Gifts to Burning Man from Karma Love Camp

2018 EVENT SCHEDULE

2018 Event Summaries and Talent

Tammy Adams is a psychic healer who stars in a syndicated Podcast called Karma Talk.

She will be offering daily workshops on the following subjects in sequence: healing, forgiveness, transformation, receiving love, and soul mates.

Tammy will also be leading vibrational meditation sessions each evening from Tuesday through Thursday, concluding with a special pre-temple ceremony on Sunday evening.

Notes from last year...

2017 Recap

Karma Love Camp delivered 21 events in total, most of which ended up in the WWW guide, so they were very well attended. Four of the largest events were larger stand-alone music and food related, one being a major pancake brunch. The remaining were part four bundled semi-repeating series.
  • SUNDAY (Opening Day)

    4 pm to 5 pm: Flag Craft Workshop

    8pm – Deep Thoughts – 1 Hour

  • MONDAY

    10 am – Yoga, 1 hour

    11 am – Karma Talks Workshop: Healing, 1 hour

    1pm to 4 pm: Multiple events

    • Hairy Care-y
    • Body Painting
    • Flag Craft
    • Ambient DJ Set (continuous)

    8pm to 11 pm – Black Light Dance Party

  • TUESDAY

    10 am -Yoga, 1 hour

    11 am – Karma Talks Workshop: Forgiveness, 1 hour

    7 pm – Vibrational Meditation, 30 minutes

    8 pm – Deep Thoughts, 1 hour

  • WEDNESDAY

    10 am – Yoga, 1 hour

    11 am – Karma Talks Workshop: Transformation, 1 hour

    12 pm – Pancakes at Noon Brunch

    1pm to 4 pm: Multiple events

    • Hairy Care-y
    • Body Painting
    • Flag Craft
    • Ambient DJ Set (continuous)

    7 pm – Vibrational Meditation, 30 minutes

    7:30 – Deep Thoughts

    8:30 to 10:30 – Black Light Dance Party

  • THURSDAY

    10 am -Yoga, 1 hour

    11 am – Karma Talks Workshop: Receiving Love, 1 hour

    7 pm – Vibrational Meditation, 30 minutes

  • FRIDAY

    10 am – Yoga, 1 hour

    11 am – Karma Talks Workshop: Soul Mates, 1 hour

    12 pm – Pancakes at Noon Brunch

    1pm to 4 pm: Multiple events

    • Hairy Care-y
    • Body Painting
    • Flag Craft
    • Ambient DJ Set (continuous)

    7 pm – Vibrational Meditation, 30 minutes

  • SUNDAY (Final Day)

    7 pm – Pre-Temple Ceremony and Pilgrimage

  • SUNDAY

    7 pm – Vibrational Meditation